Cautare

643 de rezultate pentru "ultimile arestari de la pitesti" (7.57 secunde)
Sindicatul Liber al Salariatilor din Invatamantul Preuniversitar Constanta intenteaza proces conducerilor unitatilor scolare care au centre de executie bugetara, acestea fiind si centre contabile, conducerilor unitatilor scolare unde se semneaza statul de plata si Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, ca reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetarii deoarece nu a fost respectata macheta pentru acordarea si calculul sporurilor, conform Legii 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost de departe cea mai importanta trecere in proprietate privata din ultimii 15 ani.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
Va fi o combinatie de limuzina cu un autoturism tot-teren, iar pretul unei astfel de masini nu va depasi 13.000 de euro, in conditiile in care cele mai ieftine modele existente deja pe piata depasesc de regula pretul de 20.000 euro.
Un tanar a fost prins cu hasis in lenjeria intima, dupa ce masina acestuia a fost oprita de politisti pentru un control de rutina pe raza localitatii Bascov, judetul Arges.
Portalurile care se adreseaza francizatilor indica SUA drept tara cu cele mai multe unitati francizate (770.000), pe locul doi aflandu-se Japonia cu 180.000 (220.000 in total, incluzand unitatile detinute de companiile francizoare), urmata de Canada, cu 70.000 de unitati.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Presedintele PSD Mircea Geoana si presedintele executiv Adrian Nastase sunt multumiti, cel putin de ochii lumii, de colaborarea lor la comanda social-democratilor. Cei doi au vorbit ieri la Pitesti despre preluarea conducerii partidului si despre relatiile de la varful acestuia.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
17,6 km - Pitesti - Bucuresti: 110 km • A2 - Bucuresti - Cernavoda: 151 km - Cernavoda - Medgidia*:
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Mircea Geoana a recunoscut ieri ca PSD se pregateste de anticipate. In cadrul strategiei elaborate in acest scop, social-democratii vor infiinta o echipa de soc, condusa de Cristian Diaconescu. Liderii PSD s-au intalnit ieri la Pitesti cu toti presedintii de organizatii.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
Scandalul iscat in jurul mostenirii primite de presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, de la "matusa Tamara" a devenit pretextul indarjirii atacurilor celor trei tabere din partid, mai ales in perspectiva Consiliului National care va avea loc in februarie.
Intr-o statistica neoficiala, Partidul Social Democrat are cei mai multi posesori de arme de vanatoare si, in acelasi timp, vanatori impatimiti. Acestia sunt Adrian Nastase, care este si presedintele de onoare al ANVPS, Nicolae Vacaroiu, Ion Dumitru, fostul director general al Romsilva.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Articolele ziaristului Eminescu, atat de actuale / curentul / George Roncea - Nimic nu e mai periculos pentru constiinta unui popor decat privelistea coruptiei si a nulitatii recompensate, scria ziaristul Mihai Eminescu in urma cu peste 130 de ani, atat de actual si astazi.
Primaria Craiova a organizat selectie de oferte pentru alegerea unui consultant care sa o ajute sa obtina certificatul ISO 9001, pentru certificarea calitatii serviciilor oferite. ... Suma care va fi cheltuita este de 150 de milioane de lei.
google-analytics.com